Jimm’s One Man Band

Voor elk feest inzetbaar

Het aanbod  is groot

Jimm’s biedt de mogelijkheid om verschillende stijlen te combineren

Bruiloft, jubileum, verjaardag

Uw bruiloft, verjaardag of jubileum met Jimm’s one man band?
Jimm is zeer veel gevraagd op prive- en bedrijfsfeesten. Wanneer u Jimm’s one man band kiest voor uw feest, dan weet u zeker dat u een avond gezelligheid en kwaliteit krijgt, een avond vol entertainment, live muziek en professionele zang.

 

Ballroom en/of dansmiddag-, avonden

Jimm was voorheen leadzanger en toetsenist van dansorkest ‘de Contessa showband’. Een veel gevraagd orkest in en rondom Amsterdam. Ook als Jimm’s one man band heeft hij al vele dansmiddagen verzorgd. Die ervaring kunt u dan ook terug horen wanneer u Jimm’s uitnodigt voor uw dansevenement. Gewoon lekker dansen op ouderwets gezellige muziek. Een avond in ballroom stijl (ervaring met diverse dansscholen) met o.a. een foxtrot, engelse wals, tango, rumba enz.  engels en nederlands gezongen, maar natuurlijk ook heel veel andere bekende en dansbare muziek.

Diner dansant, receptie

Jimm’s one man band is uitermate geschikt om een buffet te omlijsten met live muziek. Met zijn keyboard en warme stem weet hij heerlijke luistermuziek te brengen op een aangenaam volume. Door zijn uitgebreide repertoire is hij ook bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld een diner-dansant.

Jazzy on a sunday afternoon

Houdt u ook zo van de liedjes van bijvoorbeeld Frank Sinatra en Nat King Cole en andere songs uit het American songbook? Jimm’s heeft een greep uit het rijke repertoire gekozen om u heerlijk te laten genieten van deze onsterfelijke evergreens. Met zang en keyboard of aangevuld met bas, drums of saxofoon.

'WAT HEBBEN WE WEER EENS HEERLIJK GEDANST!'

bcoo2749

Jimm’s Entertainment

Contact Us

We zijn er effe niet!