DJ Jimm

Voor elk feest inzetbaar

DJ Jimm

Een DJ op uw feest? Soul of discoshow? Wilt u een ouderwets dansfeest? DJ Jimm draait de hits uit de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s. De muziek die altijd leidt tot een volle dansvloer. Met de grootste hits en dansbare muziek kan uw feest niet meer stuk. Laat u meeslepen terug in de tijd van de soul en disco. Met een ’platenkoffer’ vol ’dancefever’ maken we er een swingend feest van. Informeer naar de mogelijkheden. Tip: vraag uw gasten om in stijl te komen.

Er zijn mogelijkheden genoeg om op te noemen. maar op elk feest weet DJ Jimm de juiste muziekkeuzes te maken voor u en uw gasten zodat u terug kan kijken op een geslaagd feest en vooral dansbare avond.

Ook mogelijk om stemmige achtergrondmuziek te verzorgen met smooth Jazzy lounge of luistermuziek om toch net even dat beetje extra aan uw party, evenement toe te voegen.

DJ Jimm komt met eigen geluid en portable lichtshow.

Minimale tijdsduur vanaf 2 uur.

Informeer naar de mogelijkheden.

Prijs op aanvraag.

Kinderdisco met DJ Banaan

U wil het kinderfeest/verjaardag een keer anders aanpakken? Jimm vertolkt dan op dit feest de rol van DJ Banaan. Een DJ op het kinderfeest is momenteel erg populair en een leuke ervaring voor de jarige, vriendjes en vriendinnetjes. DJ Banaan draait voor de kinderen hun favoriete liedjes. Natuurlijk mogen de ouders, opa’s en oma’s ook mee dansen.

DJ Banaan komt met geluid en kleine lichtshow.De liedjes zijn gericht op de kleinsten. Van K3 tot ………… Maar het kan uiteraard voor alle leeftijden. Stel gerust thuis al een playlist samen met de jarige.

Minimale tijdsduur vanaf 2 uur.

Informeer naar de mogelijkheden.

Prijs op aanvraag.

shutterstock_781993421
Contact Us

We zijn er effe niet!